Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni si conditii

Bine ati venit. Va multumim pentru vizitarea platformei Date Education denumita in continuare ”Platforma” si/sau “Website-ul”.  Notiunea de “Website” include de asemenea si newsletter-ul sau mesajele e-mail transmise de catre Companie.

Utilizarea Website-ului si a Platformei este supusa unui Contract de Utilizare intre dumneavoastra, persoana fizica si DATE EDUCATION S.R.L. (denumita in continuare “Compania”).

Contractul de Utilizare este valabil din momentul inceperii vizitarii Website-ului si/sau a utilizarii Platformei in vederea achizitionarii abonamentelor puse la vanzare de catre organizatori. Continuarea utilizarii reprezinta confirmarea faptului ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Desi speram ca nu este cazul, daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, puteti in orice moment sa opriti utilizarea Website-ului si/sau a Platformei Contractul de utilizarea incetand in a-si mai produce efectele.

Termenii si Conditiile se aplica unei singure vizite. De fiecare data cand accesati Website-ul si/sau utilizati Platforma se va incheia un nou Contract de Utilizare.

Informatii privind compania:

DATE EDUCATION S.R.L.

Adresa: Str. G-Ral Ernest Brosteanu 7, Bucuresti, Sectorul1

CUI: 41830419

J40/14657/2019

  1. UTILIZAREA GRATUITA
    1. UTILIZAREA WEBSITE-ULUI SI/SAU A PLATFORMEI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului, a Website-ului sau a Platformei.

1.2.    Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Website-ului sau a Platformei, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare conectate la Internet nu sunt furnizate de catre Companie si pot presupune incheierea de contracte cu furnizorii acestora precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

1.3.    Website-ul, respectiv Platforma pot contine materiale publicitare. Publicitatea afisata pe Website, respectiv Platforma nu va obliga sa achizitionati produsele si/sau serviciile promovate. Compania nu isi asuma raspunderea pentru continutul reclamelor afisate, daca acestea provin de la terti.

1.4.     Compania va depune toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, pentru a asigura functionarea Website-ului si/sau a Platformei.

1.5.    Compania isi rezerva dreptul de a completa, sterge sau modifica informatiile din Website fara acordul dumneavoastra.

2.  Continut

2.1     Website-ul reprezinta o Platforma de comanda a abonamentelor de acces in cadrul evenimentelor organizare de catre Companie .Utilizatorii pot achizitiona abonamentele  de acces, prin intermediul Platformei, prin comenzi efectuate in mediul online, cu respectarea normelor prevazute in prezentul si respectarea dispozitiilor privind comertul electronic

2.2.    Continutul descris mai sus este inclus in cel putin una din urmatoarele categorii:

•    Continut propriu – in special dar fara a se limita la design-ul Website-ului si/sau al Platformei, texte suport, articole, comentarii sau review-uri realizate de Companie (inclusiv angajatii sau colaboratorii acesteia), imagini, inregistrari audio sau video;

•    Continutul pus la dispozitie de catre organizatorii evenimentelor – prezentari, texte suport, articole, comentarii sau review-uri realizate de catre organizatori sau terti ai acestora, imagini, inregistrari audio sau video, marci, insemne, logo-uri etc

Protectie legala

2.3.    Continutul propriu existent in Website si Platforma este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei Romane. Totodata, intregul Website si Platforma sunt protejate conform legislatiei Romane, in acceptiunea acesteia, Website-ul si Platforma fiind considerate programe pentru calculator.Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei Romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde se afla sediul titularului drepturilor si conform specificului fiecarui continut in parte.

Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)

2.4     In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul Website-ului si Platformei prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii sau achizitionarii ale  abonamentelor prin plasarea unei comenzi.

Utilizare comerciala

2.5.    Utilizarea comerciala a Continutului tertilor afisat in Website sau Platforma este interzisa.

2.6.    Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul expres, in scris, al Companiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@robc.ro urmand a va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Utilizari interzise privind Continutul

2.7    Actiunile/inactiunile din prezenta sectiune sunt prezentate doar cu titlu de exemplu. Ca regula generala este interzisa orice utilizare care nu este conforma cu cele descrise anterior ca fiind permise. Anumite activitati interzise in continuare pot constitui infractiuni sau contraventii potrivit legislatiei Romane. Compania isi rezerva dreptul de a face, atunci cand considera necesar, demersuri la autoritatile competente pentru a-si proteja interesele legale.

2.8    Nu aveti permisiunea de a realiza mai mult de o copie a Continutului Website-ului. Nu aveti permisiunea de a distribui sau de a publica in alt mod Continutul prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin Internet. Nu aveti permisiunea de a utiliza tehnologie de framing a Continutului (http://en.wikipedia.org/wiki/Framing_(World_Wide_Web). Este interzisa restrictionarea, prin orice modalitate tehnica, accesului altor persoane la Continut (cu exceptia persoanelor care se afla sub directa dumneavoastra supraveghere si numai in masura in care acestia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restrictionare). Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, stergerea Continutului. Este interzisa afisarea altui Continut, in special imoral, obscen, pornografic sau ilegal. Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru a face Website-ul inutilizabil sau pentru a-i ingreuna utilizarea (atacuri informatice). Orice astfel de actiuni fiind pedepsite conform legislatiei in vigoare, inlcusiv legislatiei penale.

3.     Caracterul informativ al Continutului

3.1     ATENTIE! Continutul nu are caracter de consultanta profesionala, recomandare si este doar informativ. Compania nu recomanda, sustine sau promoveaza utilizarea Continutului sau a eventualelor cunostinte cuprinse in acesta in alt scop decat cel informativ.

3.2     Imaginile si descrierile evenimentelor din Website si/sau Platforma au caracter de prezentare, prezentare elaborata de catre organizator. Rezultatele finale putand diferi fata de descrierile prezentate prin texte si/sau imagini.

4.         Descrierea Evenimentelor

4.1.    Compania publica pe Website si/sau Platforma imagini si informatii despre evenimentele organizate de diferite societati, intr-o anumita perioada, pe teritoriul Romaniei. Toate imaginile si informatiile sunt furnizate Companiei de catre Organizator, Compania neputand fi facuta raspunzatoare pentru lipsa acuratetii informatiilor furnizate.

4.2.    Abonamentele comandate prin intermediul Platformei sunt destinate doar accesului persoanelor care au realizat comenzile. Compania, conform instructiunilor organizatorilor, va avea dreptul ca in orice moment sa limiteze capacitatea de comanda pentru anumite abonamente in cadrul anumitor evenimente pentru anumiti Utilizatori.

4.3.    Pretul abonamentelor este exprimat in Lei si include T.V.A. si alte taxe.

4.5. Organizatorii isi mentin dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.

5.  Conturile de utilizatori

5.1    La inregistrarea contului, nu puteti folosi un nume de utilizator sau adresa de email care apartine sau care este deja utilizata de catre o alta persoana, care pot fi interpretate ca apartinand unei alte persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei alte persoane, care este sau poate fi considerat ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. In situatia in care constatam ca aceeasi persoana, se conecteaza cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervam dreptul de a sterge toate conturile suplimentare primului cont inregistrat.

5.2    Aveti responsabilitatea de a mentine confidentialitatea parolei pe care o veti utiliza pentru a accesa Website-ul si/sau Platforma. Este interzis sa transferati parola sau numele de utilizator, sau sa imprumutati sau transferati in alt mod utilizarea sau accesul dumneavoastra la Website si/sau Platforma, unei terte parti. Sunteti responsabil pentru toate interactiunile cu Website-ul si/sau Platforma care apar in legatura cu numele dumneavoastra de utilizator.

5.3    Aveti obligatia de a ne anunta imediat in cazul in care sesizati orice utilizare neautorizata a parolei sau a numelui de utilizator sau de orice alta incalcare a securitatii legate de contul dumneavoastra. Delogati-va de pe Website si/sau Platforma (daca este cazul), la sfarsitul fiecarei sesiuni.

5.4    Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi sau daune care rezulta din nerespectarea de catre dumneavoastra a oricaror dintre obligatiile de mai sus.

6. Notificarea abuzurilor

6.1.    In situatia in care considerati ca orice element de Continut sau Website-ul si/sau Platforma incalca prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, incalca drepturile altor persoane (in special drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi privind persoana sau viata privata) ne puteti notifica acest lucru la 0733.258.258

6.2.    In urma notificarii vom analiza cele indicate si vom lua masurile pe care le consideram necesare.

7. Garantii si Raspundere

7.1    Atat in privinta Continutului cat si a abonamentelor puse la dispozitia utilizatorilor, de catre organizatori, prin intermediul Platformei, Compania nu garanteaza ca acestea se potrivesc scopurilor pentru care dumneavoastra doriti sa le utilizati si nu promite capacitatea acestora de a obtine anumite rezultate. Utilizand Platforma sunteti raspunzator pentru aprecierea personala daca abonamentele sunt sau nu aplicabile propriilor dumneavoastra obiective si/sau preferinte.

7.2    Compania nu garanteaza in mod absolut ca Website-ul va functiona fara erori sau in mod continuu.

Raspunderea Companiei

7.3    Orice raspundere a Companiei (inclusiv angajatii, asociatii/actionarii sau societatile afiliate) pentru utilizarea de catre dumneavoastra a Website-ului, a Continutului sau a produselor de pe Website se va stabili conform prezentei sectiuni.

7.4    Compania exclude orice raspundere contractuala sau delictuala fata de dumneavoastra sau alte persoane, pentru prejudicii morale sau patrimoniale, directe sau indirecte, prevazute in prezentul contract sau previzibile la momentul incheierii acestuia, fie ca sunt efective la momentul producerii lor (damnum emmergens) sau provin din beneficii nerealizate (lucrum cessans), nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a Website-ului, a Continutului sau a Platformei, provenite din vina Companiei (neglijenta, imprudenta), indiferent daca Compania a fost avertizata sau a constatat singura de posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii.

7.5    Compania nu exlude raspunderea pentru situatii in care aceasta nu poate fi exclusa legal, respectiv pentru vatamari corporale sau deces, daca nu a luat masuri pentru avertizarea posibilitatii producerii acestora. Raspunderea Companiei este totusi exclusa daca aveati la cunostinta, ati fost altfel informat sau exista o asteptare rezonabila ca aveti la cunostinta faptul ca asemenea situatii se pot produce.

Raspunderea dumneavoastra

7.6    Prin incheierea contractului promiteti ca veti despagubi Companiei orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat noua prin incalcarea obligatiilor din prezentul contract de catre dumneavoastra sau de catre persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastra.

7.7    Clauzele de raspundere raman valabile si dupa incetarea contractului.

8. Modificarea continutului Website-ului

8.1.    Ne rezervam dreptul de a schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Website-ului, in orice moment, dupa bunul plac. In aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii website-ului, pe perioada modificarilor sau ulterior.

9. Forta majora

9.1    Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului Partilor si care nu poate fi evitat. Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Companiei. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare ale echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Website-ului si/sau a Platformei, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Website-ului si/sau Platformei, erorile de operare etc.

10. Alte prevederi aplicabile

10.1    Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale in vigoare in Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind comertul electronic, protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile in domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

10.2    Orice disputa legata de utilizarea Continutului,a Website-ului sau a Platformei este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei Romane aplicabile la momentul acesteia.

10.3    Alte utilizari ale Website-ului si/sau Platformei pot fi supuse unor termeni si conditii speciale despre care veti fi informat la momentul potrivit. Cu titlu de exemplu prelucrarea datelor cu caracter personal este supusa Politicii de confidentialitate iar achizitionarea produselor va fi reglementata de Contractul de utilizare.

Prezentele reguli se completeaza cu cele prevazute de catre Contractul de utilizare si Politica de Confidentialitate.